T3 Aire 360 ​​vs. Dyson AirWrap: Koji je alat za sveobuhvatni stil kose bolji?

Urednici PureWow odaberite svaku stavku koja se pojavljuje na ovoj stranici, a neke stavke nam mogu biti nadarene. Dodatno PureWow može zaraditi kompenzaciju putem pridruženih veza unutar priče. Sve su cijene točne nakon datuma objavljivanja. Više o pridruženom postupku možete saznati ovdje .

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: A hair styling tool and its attachments' fetchpriority='high' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?T3

Pokušao sam mnogo različit alati za kosu Kroz godine, ali ako postoji jedna marka kojoj vjerujem i vraćam se na vrijeme i iznova, to je T3. Njihov Urednik ravnog Ironbeautyja nekih sedam godina kasnije.

Iz mog iskustva T3 alati su uvijek davali dosljedne rezultate i izgrađeni su na to, zato kad je marka najavila da su lansirali alat za sve u jednom stilu, bio sam dovoljno zaveden da ga želim isprobati unatoč činjenici da zapravo nikad nisam bio velik na udaru sušenja kose .

Po čemu se T3 Aire 360 ​​razlikuje od AirWrap -a Dyson?

Izvucimo ovo prvo jer znam da je to ono što je većina ljudi znatiželjna. Prvo postoji očita i značajna razlika u cijeni između dva alata: T3 Aire 360 ​​košta 300 dolara, dok Dyson AirWrap iznosi 600 USD.

Nakon što je Unboing T3 Aire 360 ​​bio ugodno iznenađen kad sam vidio da je sve došlo pakirano u glatku torbicu za nošenje s pametnim unutarnjim džepovima koji drže svaki od priloga. Kao netko tko otkriva neredu, ustanovio sam da je ovo mnogo više prostora od divovskog svoda u koji ulazi Dyson AirWrap (i slični alati).

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Outside Inside View of the T3 Aire 360 Bag' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Kako funkcionira T3 Aire 360?

Kao i njegovi prethodnici, T3 Aire 360 ​​koristi grijani protok zraka za omotavanje dijelova kose oko svoje bačve što rezultira mekim kovrčama koje oponašaju puhanje.

Alat ima tri brzine i tri postavke topline s najvišim tempovima do 237 stupnjeva Fahrenheita, što je T3 odredio kao najtoplija temperatura koju možete koristiti za postavljanje stila bez nanošenja oštećenja kose u procesu. To je rečeno upozoriti da se bačve mogu dobiti vrlo Vruće, pa obavezno postupajte s njihovim hladnim savjetima na vrhu prilikom isključivanja pričvrsnih uređaja.

U tome leži jedan glavni nedostatak T3 Aire 360: Morate izbaciti bačve da biste uvijali bilo koju stranu kose. Dyson ovdje definitivno dobiva prednost kako bi shvatila kako prebaciti smjer vaših kovrča pomoću samo jednog pričvršćivanja.

Čak i nakon stavljanja oba alata (i prilično svakog zračnog ili samoupravnog alata za kosu) na test T3 Aire 360 ​​izlazi na vrh-pogotovo s obzirom na to koliko ćete dobiti za svoj dolar.

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap JJ Before After Styling' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Da li bih preporučio T3 Aire 360?

Da, preporučio bih Aire 360 ​​svima koji redovito puhaju sušu kosu i/ili svima koji nikada nisu imali ruku na korištenju željeza za uvijanje; Ovakav alat mogao bi vam biti lakše manevrirati.

Što se mene tiče? Došao sam do spoznaje da vjerojatno nisam ciljani demo za ovu vrstu alata za sve stil. Obično zraka sušem svoju prirodno valovitu kosu i kad je stilim, radije koristim željezo za curling kako bih dodao neku definiciju bez povećanja volumena. Iako je Aire 360 ​​lijepo izrađen alat za koji mogu shvatiti, mislim da ga neću koristiti toliko kao što je moj pouzdani ID Curl ID željezo.

Dobra vijest je da li se odlučite isprobati novi Aire 360 ​​ili se odlučiti za jedan od drugih alata za stilove marke, umjesto toga možete biti sigurni da će trajati dugi niz godina.

300 dolara u Sephori 300 dolara na Amazonu